Innan Start

  • ​Efteranmälan kan göras vid samma tider som nummerlappsutdelningen.

  • Badmössa måste användas pga säkerheten.

  • Nummerlappen måste fästas på bröstet eller fram på nummerlappsbältet för att er tid ska registreras. DEN MÅSTE SYNAS FRAMIFRÅN! (Läs mer under "Tidtagning").

  • Nummerlappen får INTE bäras under simmomentet.

  • I växlingsområdet så läggs sakerna vinkelrätt mot banden. Se fliken "växlingsområdet" för mer info.

  • Genomgång av loppet kl. 14:30 vid starten.

  • Om ni beslutar er för att bryta loppet så berättar ni det och ert startnummer för närmsta funktionär.

 

Sturefors har en välbesökt badplats vilket både gör att vi har en stor parkering men även att det är mycket folk vid badet. Kan ni gå/cykla till loppet så är det bra för att hålla nere trafiken. Vid fotbollsplatsen finns både en parkering samt ett fält som man kan parkera på, men vi ser helst att ni parkerar vid Sturefors Grusplan lite längre bort. Kolla fliken "hitta" för karta.

 

Ni kan hämta ut nummerlappar och efteranmäla er enligt tiderna i första stycket. Vid efteranmälan kan man betala kontant eller med swish. Nummerlappen fästes med säkerhetsnålar på tröjans bröst/mage eller fram på ett nummerlappsbälte. Nummerlappen skall inte bäras under simmomentet! För att er tid ska registreras så behöver nummerlappen vara synlig framifrån när ni passerar en "port" (Läs mer om detta under fliken "Tidtagning"). Efter att ni hämtat nummerlappen så rekommenderas det att ni tar och gör er bekanta med området samt tar en plats i växlingsområdet. Efter växling till cykel så kommer ni behöva gå med er cykel till efter en nedförsbacke med skarp vänstersväng, kolla gärna lite extra på den så vi slipper olyckor!

 

I växlingsområdet så lägger ni era saker vinkelrätt mot banden och packar ihop er tätt så vi får plats med så många som möjligt. Kolla var ni ska springa in och ut efter varje växling. Tänk på att man inte får vara naken i växlingsområdet vid växlingarna!

 

Vid ungefär kl. 14:30 kommer det hållas en genomgång av loppet, därefter får man ta sig ned i vattnet för starten. Detta år har vi valt att flytta genomgången till starten. Vi går i vattnet till höger om bryggan. Där går man ned endast en åt gången i vattnet (detta är för att vi ska räkna in alla simmare). Starten sker sedan i vattnet. Starten går kl. 15:00.

Översikt
Växlingsområdet

Huvudsponsorer

Sponsorer

vastracykelaffaren_il.png
klovern_vit.png