Bilder

Under denna flik kommer alla våra bilder från evenemanget dyka upp. Varje år sätter vi ut en fotograf som kommer att ta så mycket bilder denne kan. Dessa kommer sedan läggas upp under fliken "bilder" i menyn. Håller ni musen över knappen så kommer det dyka upp en undermeny. Där väljer ni det årtal ni vill se bilder ifrån.

 

Vi skulle gärna ha fotografer överallt, men det går tyvärr inte ihop, därför ber vi er i publiken om hjälp med detta! Får ni till några fina bilder från loppet så skicka gärna in dem till mailen sturefors.triathlon@gmail.com. Bilderna granskas och kommer vara uppe på hemsidan några dagar efter loppet.

Hashtaggen!

Hjälp oss att sprida glädjen innan, under och efter loppet. Ta en ångestfylld bild innan loppet och ta en sedan lika glädjefylld bild efteråt och lägg upp på Instragram, men glöm inte bort att hashtagga stureforstriathlon!

 

Alla bilder från Instagram med hashtaggen #stureforstriathlon kommer på så sätt att samlas till ett underbart album och vi behöver er hjälp. Tillsammans kan vi skapa ett album där man kan få en inblick i deltagarens vardag och se hur förberedelser, träning och annat går.

 

När du ändå är igång kan du väl ta och gilla vår Facebook-sida! Till höger om denna text finns en alldeles för liten blå knapp med texten "gilla" på. Tryck gilla och få nyheter om loppet direkt på facebook.

 

Längst ned på hemsidan finns även en "share"-knapp. Tycker du om vår hemsida och vill locka fler deltagare till detta evenemang? Låt ryktet gå på facebook genom att trycka på denna knapp och dela vår hemsida bland era vänner!

 

Huvudsponsorer

Sponsorer

vastracykelaffaren_il.png
klovern_vit.png