ST Trailer 2015


Känner ni er taggade? Det gör vi! Så pass att vi snickrade ihop en trailer för att få med er också. Kika på den och ladda inför 5/7-2015!

Filmer 2015

 
ST Cyklingen 2015


Under första upplagan utav Sturefors Triathlon så gjorde vi en del filmande och kommer i och med detta att släppa fyra olika filmer från loppet. Först ut är en film från loppets cykeldel. Med en GoPro på styret så har en av deltagarna filmat och här är resultatet, se och njut!

ST Målgång 2015


Under första upplagan utav Sturefors Triathlon så gjorde vi en del filmande och kommer i och med detta att släppa fyra olika filmer från loppet. Andra filmen vi släpper är en film från loppets målgång. Vid målgången satte vi upp en kamera så att alla skulle kunna få se sin målgång. Tyvärr så dog kameran en stund vilket gjorde att inte alla kunde vara med på filmen. Hoppas att vi inte missade allt för många :)

ST från Drönare 2015
 

Under första upplagan utav Sturefors Triathlon så gjorde vi en del filmande och kommer i och med detta att släppa fyra olika filmer från loppet. Den tredje filmen vi släpper är en film från loppet filmat med en drönare. Tack vare Cykelspecialisten LKPG så kunde vi se simningen och första växlingen från en unik vinkel som absolut bör ses!

Aftermovie 2015
 

Under första upplagan utav Sturefors Triathlon så gjorde vi en del filmande och kommer nu släppa fyra olika filmer från loppet. Sista filmen är en liten sammanfattning från loppet. Vi kallar den "Aftermovie Sturefors Triathlon 2015". Tack alla för en otrolig dag!

Huvudsponsorer

Sponsorer

vastracykelaffaren_il.png
klovern_vit.png